domingo, 19 de octubre de 2008

Cena de jóvenes SMAP

Hola ciberceliac@s!

Ayer por la noche salimos el grupo de jóvenes a cenar por Barcelona. Fue una noche muy agradable, con gente muy simpática. Empezamos cenando unas pizzas sin gluten en el TELEPIZZA, y luego nos fuimos a tomar unas cervezas al Tijuana.

Hablamos de muchas cosas, siempre relacionadas con la celiaquía, como viajar, los precios de las comidas, summer camps, el alcohol (que nos ocupó la mayor parte del tiempo), de planes para el futuro...

Aquí cuelgo alguna de las fotos de nos hicimos.



Trozo de pizza sin gluten. Riquísima.



Los comensales


Tomando birras sin gluten!


Hasta prono,

La jove celiaca

6 comentarios:

susanna dijo...

Hola Marta, tinc un nen de 4 anys celiac, nosaltres ja li comprem pizza congelada i nosaltres de telepizza, aixó que dius que veu menjar pizza a telepizza, saps si es a tots o només a Bcn? He buscat a la web de telepizza i no ho he trobat. Moltes gràcies.
Susanna

La joven celíaca dijo...

Hola Susanna
no sé perquè però no em deixa entrar en el teu blog. Espero que això ho llegeixis.

Aquestes són les adreces dels llocs on les fan a Catalunya:

Barcelona

Caravel·la "La Niña", 18 - 932 050 665

Viladomat, 196 - 934 193 060

Consell de Cent, 502-504 esq. Marina - 932 658 555

Cantabria, 1 - 932 782 292

Felipe II, 137-139 - 934 080 600



L'Hospitalet de Llobregat

Barò de Maldà, 6 - 933 384 700



Sabadell

Crta. Barcelona, 558 - 937 124 800



Sant Cugat del Vallés

Rambla del Celler, 15 - 935 899 090



Santa Coloma de Gramanet

Rambla Sant Sebastia, 57-59 Bajo-1 - 934.66.19.09



Lleida

Pº de Ronda, 52 - 973 281 888


El posar pizzes sense gluten al Telepizza era un gran repte, però pel que he vist ho porten força bé. Tot va començar a Madrid que van obrir 3 centre adaptats per a celíacs, per veure quina rebuda tenia entre el públic amb celiaquia. Van haver de preparar tant els locals com els treballadors. En veure que havia anat tant bé la cosa, van obrir farà uns pocs mesos aquestes per Catalunya. I ara gent celíaca que conec que no són ni de Madrid ni de Barcelona es morer per a que les facis a tots els telepizzes!


Les pizzes son 100% segures. Els hi porten congelades dins d’una bandeja d’alumini i ells només les posen al forn. Tampoc te les donen tallades, per tal de que no hi hagi cap mena de contaminació.

Tens raó, a la web no surt res de res, fet que trobo molt malament. Un avanç com aquest i no l’anuncien! Mira, pitjor pels de Telepizza.

Espero que t’hagi pogut ajudar.

Marta

susanna dijo...

Hola Marta, es que no tinc blog...
Moltes gràcies per la informació, pero vivim a Premià i ens haurem d'esperar, peró es un gran pas!!!!!! Moltes gràcies altre cop.
T'he trobat per el Facebook, al grup de celiacs d'espanya.Jo també ja hi soc i al de Catalunya també.
Susanna Piñol.

ISB dijo...

doncs el meu nebot va menjar-ne l'altre dia i li va sentar fatal, d'alguna manera hi havia restes, va ser un gran disgust.

La joven celíaca dijo...

hola aubachs,

em sap molt greu sentir-ho això, és lo pitjor que li pot passar a un celíac. Jo ja hi he anat unes quantes vegades i no m'ha passat mai res. No entenc el que li va poder passar al teu nebot.

Potser va haver-hi algo de contaminació creuada en el mateix Telepizza, saps si la pizza li havien donat ja tallada? O potser va ser algo que havia menjat abans o després...

Em sap realment greu. Espero que ara ja estigui millor.

Anónimo dijo...

Hola, a partir de esta semana se han adherido nuevos centros en Barcelona q sirven pizzas para celíacos, las tiendas son: Gran Vía, Urquinaona, Garrofers. En Hospitalet, Riera Blanca. También hay centros en Sabadell, Rubi, Vilanova y alguna localidad mas. Todas estas se suman a las q anteriormente ya daban este servicio. Ademas ya se pueden pedir pizzas para celíacos desde la web de telepizza, la web seguramente tiene cargada las tiendas q las sirven o no.

La intención de la Dirección Regional es intentar cubrir la área de BCN con intervalos de zonas para así cubrir toda el área de la ciudad. Obviamente si vives en una una zona donde la tienda q te sirve no la tiene, habrá q movilizarse hasta la tienda mas cercana q no estará mas allá de los 30-40 min.